KAMPEERAUTO VERZEKERING TOP 10 Top 10 camperverzekeringen online Brugmans Camperverzekeringen heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld samen met haar klanten en samenwerkende camperbedrijven. Bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen: Brugmans Camperverzekeringen regelt dan gewoon álles voor jou. Juist op het moment dat jij dat nodig heeft. Allrisk camperverzekering Brugmans Camperverzekeringen is specialist en marktleider op het gebied van allrisk camperverzekeringen. Van buscamper tot integraal camper, bij Brugmans Verzekeringen kun je terecht voor de beste dekking. Deze volledig cascoverzekering is de meest uitgebreide camperverzekering. Je bent daarmee verzekert voor schade die jij bij een ander veroorzaakt, schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal en schade die jij zelf veroorzaakt door ‘van buiten komende oorzaken’, zoals botsen, slippen en van de weg raken. Nieuwe camper verzekeren De camperpolis 10 is een unieke nieuwwaarderegeling met 10 jaar zekerheid voor nieuwe campers. De eerste 5 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 5e tot het 10e jaar geldt een afschrijving van slechts 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 125%. Jong gebruikte camper verzekeren De camperpolis 6 camperverzekering is een unieke aanschafwaarderegeling met 6 jaar zekerheid voor jong gebruikte campers tot 5 jaar oud. Met de Optimaal+6 kunt u de camper tegen aanschafwaarde verzekeren. Gaat uw camper totaal verloren, dan krijg jij met de Optimaal+6 de aanschafwaarde uitgekeerd. De eerste 3 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt de geïndexeerde aanschafwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 3e tot het 6e jaar geldt een afschrijving van 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde aanschafwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 115%. Gebruikte camper verzekeren De camperpolis 5 is een speciale taxatieverzekering met 5 jaar zekerheid voor gebruikte en zelfgebouwde campers. Met deze camperverzekering wordt de camper verzekerd tegen de taxatiewaarde ofwel de werkelijke dagwaarde voor maar liefst 5 jaar. Na 5 jaar geldt de dagwaarde en kun jij de camper opnieuw laten taxeren. Bij een camper met een taxatiewaarde van € 100.000,- of hoger of een camper ouder dan 20 jaar gaat dit om 3 jaar. Aanvullende dekkingen camperverzekering De kracht van het Camper ZekerheidsPakket is de uitgekiende combinatie van verzekeringen afgestemd op de camper en haar gebruikers. De dekking van de verschillende verzekeringen sluit exact op elkaar aan. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je wilt meenemen in het Camper ZekerheidsPakket: Pechhulp+ Schadeverzekering inzittenden Rechtsbijstandverzekering Doorlopende reisverzekering

Camperverzekering / Kampeerautoverzekering

Top 10 Camper Verzekeringen

Kampeerauto verzekering top 10

Top 10 camperverzekeringen online

Brugmans Camperverzekeringen heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld samen met haar klanten en samenwerkende camperbedrijven. Bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen: Brugmans Camperverzekeringen regelt dan gewoon álles voor jou. Juist op het moment dat jij dat nodig heeft.

Allrisk camperverzekering

Brugmans Camperverzekeringen is specialist en marktleider op het gebied van allrisk camperverzekeringen. Van buscamper tot integraal camper, bij Brugmans Verzekeringen kun je terecht voor de beste dekking.

Deze volledig cascoverzekering is de meest uitgebreide camperverzekering. Je bent daarmee verzekert voor schade die jij bij een ander veroorzaakt, schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal en schade die jij zelf veroorzaakt door ‘van buiten komende oorzaken’, zoals botsen, slippen en van de weg raken.

Nieuwe camper verzekeren

De camperpolis 10 is een unieke nieuwwaarderegeling met 10 jaar zekerheid voor nieuwe campers.

De eerste 5 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 5e tot het 10e jaar geldt een afschrijving van slechts 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 125%.

Jong gebruikte camper verzekeren

De camperpolis 6 camperverzekering is een unieke aanschafwaarderegeling met 6 jaar zekerheid voor jong gebruikte campers tot 5 jaar oud. Met de Optimaal+6 kunt u de camper tegen aanschafwaarde verzekeren. Gaat uw camper totaal verloren, dan krijg jij met de Optimaal+6 de aanschafwaarde uitgekeerd.

De eerste 3 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt de geïndexeerde aanschafwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 3e tot het 6e jaar geldt een afschrijving van 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde aanschafwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 115%.

Gebruikte camper verzekeren

De camperpolis 5 is een speciale taxatieverzekering met 5 jaar zekerheid voor gebruikte en zelfgebouwde campers. Met deze camperverzekering wordt de camper verzekerd tegen de taxatiewaarde ofwel de werkelijke dagwaarde voor maar liefst 5 jaar. Na 5 jaar geldt de dagwaarde en kun jij de camper opnieuw laten taxeren. Bij een camper met een taxatiewaarde van € 100.000,- of hoger of een camper ouder dan 20 jaar gaat dit om 3 jaar.

Aanvullende dekkingen camperverzekering

De kracht van het Camper ZekerheidsPakket is de uitgekiende combinatie van verzekeringen afgestemd op de camper en haar gebruikers. De dekking van de verschillende verzekeringen sluit exact op elkaar aan. Je bepaalt zelf welke verzekeringen je wilt meenemen in het Camper ZekerheidsPakket:

  • Pechhulp+
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
Top 10 camperverzekeringen online
Top 10 camperverzekeringen online

Top 10 camperverzekeringen online

Camper verzekeren?

Top 10 camperverzekeringen online

Brugmans Camperverzekeringen heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld samen met haar klanten en samenwerkende camperbedrijven. Bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen: Brugmans Camperverzekeringen regelt dan gewoon álles voor jou. Juist op het moment dat jij dat nodig heeft.