Is uw verzekering geweigerd? Vereende verzekeringen, wanbetaling, alcohol, strafblad. Autoverzekering opgezegd?

Strafblad, veroordeeld of crimineel verleden verzekering

Autoverzekering afsluiten met strafblad?

Brugmans helpt je graag verder

Wij helpen je graag, ondanks dat je een strafblad hebt, aan een goede autoverzekering. Je kunt op onze website autoverzekeringen vergelijken en de autoverzekering afsluiten die het beste bij jou past. Wil die verzekeraar jouw auto vanwege je strafblad niet verzekeren? Dan proberen we dit bij een andere verzekeraar.

Autoverzekering bij de Vereende
Lukt het niet om je auto te verzekeren bij een ‘gewone’ autoverzekeraar? Dan kan dat meestal wel bij de Vereende. Aan deze autoverzekering zit wel een aantal voorwaarden. Onze auto-experts vertellen je daar graag meer over. Je kunt daarvoor contact opnemen met onze klantenservice 045-5420821.

Na acht jaar strafblad hoef je je autoverzekeraar niet meer in te lichten
Heb je al langer dan acht jaar een strafblad? Dan hoef je dit niet meer aan te geven voor het afsluiten van je autoverzekering. Meestal is het na een paar jaar al weer mogelijk om een autoverzekering af te sluiten. Ook de reden dat je bent veroordeeld doet er niet toe. Maar als het om een kleine overtreding gaat, kun je overwegen om dat wel te vertellen. Dat kan in je voordeel werken. Het maakt dus veel uit hoe lang geleden je veroordeeld bent.

Autoverzekering afsluiten op andermans naam
Het lijkt misschien aantrekkelijk om je autoverzekering op de naam van iemand anders te zetten. Bijvoorbeeld die van je partner, familielid of een vriend of vriendin. Dat is alleen niet erg verstandig. Als je verzekeraar er achter komt dat jij toch de regelmatige bestuurder bent, kun je in de problemen komen. Bijvoorbeeld bij het afhandelen van schade, maar ook als je in de toekomst een autoverzekering wilt afsluiten.

Strafrechtelijk verleden
Wij bieden u de mogelijkheid om toch een ( auto- )verzekering af te sluiten. Via verzekeraar de Vereende Verzekeringen kunnen wij je een aanbieding doen. Wij zijn tussenpersoon van de Vereende Verzekeringen en kunnen kosteloos een offerte voor je opmaken. De Vereende Verzekeringen is bij uitstek dé verzekeraar voor bijzondere risico’s. Ook wanneer er sprake is van een strafrechtelijk verleden.

Ook met een strafrechtelijk verleden kun je een verzekering afsluiten voor een:
auto
bestelauto
motor
scooter ( ook bezorgscooters )
brommobiel
inboedel
woonhuis
aansprakelijkheid
MMBS
vrachtwagen
elektrische bezorgfiets ( E-bikes )
koeriersverzekering

Wil je een verzekering afsluiten?
Wij maken graag samen met je een kosteloze offerte op. Neem contact op via Tel. 045-5420821. ma. | vrij. 10:00 – 15:00. Zaterdag 11:00 – 15:00.

Autoverzekering met strafblad afsluiten
Kun je een autoverzekering met strafblad afsluiten? Het antwoord hierop is “ja”, al zitten er wel wat haken en ogen aan. Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat als je een strafblad hebt, het een stuk moeilijker is om een autoverzekering af te sluiten.

Een strafblad zegt weinig over hoe je omgaat met jouw auto, maar verzekeraars kijken hier toch naar bij het accepteren of weigeren van jouw verzekeringsaanvraag. Verzekeraars vragen altijd of je de laatste jaren met politie of justitie in aanraking bent geweest.

Let op!
Wees altijd eerlijk over je strafblad. Als verzekeraars erachter komen dat je geen juiste informatie hebt gegeven, dan kun je later voor een hoop kosten komen te staan.

Geweigerd door verzekeraar voor een autoverzekering met strafblad
Als je een autoverzekering met strafblad wilt afsluiten, dan kan het zijn dat de verzekeraar weigert om jouw aanvraag te accepteren. Dit komt omdat de verzekeraar een strafblad als risico ziet waarbij het kan zijn dat er geen uitbetaling plaatsvindt.

Je bent verplicht om te melden dat je een strafblad hebt bij het afsluiten van je autoverzekering, de reden hiervan hoef je niet te vermelden. Maar het kan in sommige gevallen wel in je voordeel werken, bijvoorbeeld als het om een kleine overtreding gaat die niets te maken heeft met jouw rijgedrag. Het biedt echter geen garantie voor goedkeuring.

Word je verzekering alsnog geweigerd? Probeer het dan bij een andere verzekeraar. Het zal echter in alle gevallen lastig blijven om een autoverzekering af te sluiten.

Wees eerlijk over je strafblad
Een autoverzekering met strafblad afsluiten is lastig en het is wellicht verleidelijk om het te verzwijgen bij je aanvraag. Het is alleen niet slim om hier niet eerlijk over te zijn.

Je gegevens
Een aantal verzekeraars vraagt namelijk informatie op bij instanties zoals de Stichting Centraal Informatie Systeem. In deze database staat onder andere informatie over schademeldingen die zijn gedaan, polissen die zijn beëindigd door wanbetaling en eventuele ontzeggingen van de rijbevoegdheid.

Eerlijkheid loont
Als je niet eerlijk bent over je strafblad of deze verzwijgt en de verzekeraar komt hierachter, dan kan hij een zogenaamde “fraudemelding” bij jouw naam plaatsen. Met zo’n melding wordt het bijna onmogelijk om een (goedkope) autoverzekering af te sluiten.

Je verliest dan het recht op uitbetaling en je verzekering stopt zodra de verzekeraar erachter komt dat je niet eerlijk bent geweest.

Strafblad langer dan acht jaar geleden
Heb je je strafblad al langer dan acht jaar? Dan ben je niet meer verplicht om dit door te geven aan je autoverzekering. Dit staat zo in de wet. Het maakt niet uit wat de reden is van de veroordeling, maar hoe lang je een strafblad hebt maakt daarentegen wel uit.

Is een autoverzekering op andermans naam afsluiten handig?
Met alle beperkingen die er liggen op een autoverzekering afsluiten als je een strafblad hebt, is het verleidelijk om je auto op de naam van iemand anders te verzekeren. Doe je dit op naam van je partner of ouders, dan is dit risico verwaarloosbaar. Verzeker je niet op de naam van een familielid maar helemaal op iemand anders, dan kan dit voor veel problemen zorgen.
Als de verzekeraar er namelijk achter komt dat jij de hoofdbestuurder bent, dan kan dit leiden tot vervolging voor fraude en het niet hebben van een verzekering. Ook wordt het afsluiten van een autoverzekering in de toekomst dan nog moeilijker. Er wordt namelijk meteen een notitie gemaakt in de centrale database die elke verzekeraar kan bekijken.

Autoverzekering met strafblad – Directe acceptatie door Brugmans Probleem Autoverzekering
De Vereende is een verzekeraar die altijd alle aanvragen accepteert. Ook als je een autoverzekering wilt afsluiten en in het bezit bent van een strafblad. Houd er wel rekening mee dat je een hogere premie moet betalen omdat het risico wel gedekt moet worden.

Vergelijk alle autoverzekeringen
Via Brugmans Autoverzekeringen kun je gemakkelijk en snel autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Heb je een strafblad en wil je weten of het mogelijk is om een autoverzekering bij ons af te sluiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice 045-5420821. Zij staan graag voor je klaar en helpen je met het vinden van een passende oplossing.

#strafbladverzekering
#verzekering met strafblad
#autoverzekeringstafblad
#rialto
#bewindverzekering
#wanbetalingverzekering