Financial lease afbeelding

Financial lease

Met Financial Lease kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bedrijfsmiddelen leasen. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Dankzij Brugmans kunt u grote investeringen doen zonder de liquiditeitspositie van uw organisatie aan te tasten. Zo behoudt u uw werkkapitaal en kredietfaciliteiten voor andere noodzakelijke uitgaven. Dit betekent dat u uw financiĆ«le mogelijkheden optimaal benut. Via Brugmans kunt u een financiering verkrijgen die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en uw auto. Door te werken met een slottermijn kunnen wij u merkbaar lagere maandlasten bieden. Hoe een passende en verantwoorde autofinanciering nu precies werkt, leest u hieronder.

Lage maandlasten, hoge inruilwaarde

U kunt slim gebruik maken van de inruilwaarde van uw auto, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Een leasecontract via Brugmans is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw auto. Daarom kunt u via Brugmans een deel van de financiering “bevriezen”, dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw auto. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en toekomstige mobiliteit

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het contract wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een contract met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo stellen wij u in staat om duidelijk te plannen, weet u exact wanneer het contract afloopt en kunt u uw maandlasten vooraf goed inschatten.

Voordelen

  • Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde
  • U Makkelijk en direct geregeld bij Brugmans
  • U Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • U Vaste looptijd, vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
  • U Maatwerk, afgestemd op uw wensen

Aanvraagformulier