Top 10 camperverzekeringen online Brugmans Camperverzekeringen heeft een unieke camperverzekering ontwikkeld samen met haar klanten en samenwerkende camperbedrijven. Bij onverhoopte schade hoeft u slechts één vertrouwd adres in te schakelen: Brugmans Camperverzekeringen regelt dan gewoon álles voor jou. Juist op het moment dat jij dat nodig heeft. Allrisk camperverzekering Brugmans Camperverzekeringen is specialist en marktleider op het gebied van allrisk camperverzekeringen. Van buscamper tot integraal camper, bij Brugmans Verzekeringen kun je terecht voor de beste dekking. Deze volledig cascoverzekering is de meest uitgebreide camperverzekering. Je bent daarmee verzekert voor schade die jij bij een ander veroorzaakt, schade door bijvoorbeeld brand, storm en diefstal en schade die jij zelf veroorzaakt door ‘van buiten komende oorzaken’, zoals botsen, slippen en van de weg raken. Nieuwe camper verzekeren De camperpolis 10 is een unieke nieuwwaarderegeling met 10 jaar zekerheid voor nieuwe campers. De eerste 5 jaar, na afgiftedatum deel 1, geldt een geïndexeerde nieuwwaarde zonder afschrijving. Vanaf het 5e tot het 10e jaar geldt een afschrijving van slechts 1% per maand, gerekend over de geïndexeerde nieuwwaarde. De indexering is hierbij meeverzekerd tot maar liefst 125%. Jong gebruikte camper verzekeren

top 10 caravanverzekeringen

Top 10 Caravanverzekering

Voordelig uw caravan online verzekerd…

Speciaal voor jou en in samenwerking met onze samenwerkende caravanverzekeraars en caravanbedrijven bieden wij een uitstekende, voordelige en goede caravanverzekering aan. Een caravanverzekering met perfecte en heldere caravanpolisvoorwaarden en tegen een voordelige premie.

Bij Brugmans Caravanverzekeringen stellen wij jouw belang voorop. Wij bieden jouw zowel een digitale en persoonlijke service aan en bij schade zijn per 24/7 uur bereikbaar op 045-5420821. ook bieden wij een eigen caravan herstelnetwerk, bestaande uit meer dan 140 caravandealers en herstellers. Door de korte lijnen met onze herstellers ervaar je een prettige en snelle afhandeling van je schade. En dat maakt het verschil, dat maakt Brugmans tot de grootste caravanverzekering aanbieder van Nederland en heel Europa. Je kunt bij ons je nieuwe en tweedehands caravan verzekeren.

Nieuwe caravan verzekeren
Een nieuwe caravan verzeker je bij Brugmans Caravanverzekeringen op basis van een 3, 5 of 7-jarige nieuwwaarderegeling verzekerd. Je nieuwe caravan is hiermee maar liefst tot 7 jaar lang verzekerd op basis van de nieuwwaarde vanaf het moment van aankoop, na deze 7 jaar krijg je bij totaal verlies de waarde +10% vergoed. Zo kun je onbezorgd van je nieuwe caravan en vakantie genieten.

Gebruikte caravan verzekeren
Bij Brugmans Caravanverzekeringen is je gebruikte caravan na 3, 5, of 7 jaar lang verzekerd op basis van aanschafwaarde. Na deze 3 jaar krijg je bij totaalverlies de waarde +10% vergoed.

Is het verstandig om een tweedehands of gebruikte caravan te verzekeren?
Dat hangt helemaal af van het financiële risico wat je zelf wenst te dragen. Een caravan is een object waar je niet altijd bij aanwezig bent, deze staat regelmatig maandenlang in een stalling of op een seizoen plek op de camping. Ook dan loop je risico, er zijn helaas vele voorbeelden van brand bij stallingen of omvallende bomen die een caravan beschadigen. Wil je dit financiële risico zelf dragen of aan 123camper.nl over te dragen? Dit is een afweging die je zelf moet maken. Je kunt altijd vrijblijvend informeren bij 1 van onze adviseurs voor geschikte polis…………

Allrisk / Casco caravanverzekering
Als je je caravan verzekert, dan heb je keuze uit meerdere dekkingen. Je caravan is WA verzekerd achter het trekkend voertuig totdat deze veilig buiten het verkeer is gesteld. De Allrisk / Cascocaravanverzekering biedt dus dekking als gevolg van diefstal, inbraak, brand en schade aan uw caravan. Daarnaast ontvang je bij Brugmans Caravanverzekeringen bijna altijd gratis een inventaris / inboedel dekking van € 2.500,-.

Aanvullende dekkingen caravanverzekering
Bij onze caravanverzekering kun je zelf kiezen of je hagelschade en stormschade aan e caravan wilt mee verzekeren en je kunt de verzekering uitbreiden met een rechtsbijstand dekking.

Heb je een hagelbestendig / hagelbestendiger dak?
Dan ontvang je van ons 80% korting op de hagelschadepremie. Heeft je caravan geen hagelbestendiger dak en krijg je te maken met hagelschade, dan kun je bij Brugmans Caravanverzekeringen het dak van de caravan laten herstellen in een hagelbestendiger dak. Dit wordt per (hagel)schade specifiek bekeken.

Voordelen caravanverzekering
Standaard eigen risico van € 250,- vervalt bij schadeherstel door aangesloten caravanbedrijf
Gratis inventarisdekking t.w.v. €  2.500,-
Vervangende caravan bij schade
Verzekerd bij stalling in het buitenland
24/7 hulp door de 123 Alarm Centrale
80% premiekorting op hagel- en stormdekking bij hagelbestendiger dak
Premiekorting bij extra vrijwillig eigen risico

Caravanverzekeringspremie berekenen
Je kunt door het invullen van een aantal gegevens van jezelf en van je caravan een vrijblijvende offerte aanvragen en vervolgens makkelijk en snel zien wat de premie is. Ook kun je de verzekering volledig online afsluiten.