Makelaardij afbeelding

Makelaardij

Onze huizen te koop
Brugmans Verzekeringen de makelaar van Limburg

Onze huizen te koop

Vindt hier uw koopwoning

Ons complete aanbod aan woningen is voorzien van foto’s van de woning. Ook worden verschillende eigenschappen van de woningen benoemd, zoals het woonoppervlak, aantal kamers, energiegegevens en bouwvorm. Tevens is het ook altijd mogelijk om voor woningen waar u interesse in hebt meer informatie op te vragen.

KLIK HIER VOOR ONZE KOOPHUIZEN

Onze huurwoning

Vind hier uw huurwoning

Ons complete aanbod aan woningen is voorzien van foto’s van de woning. Ook worden verschillende eigenschappen van de woningen benoemd, zoals het woonoppervlak, aantal kamers, energiegegevens en bouwvorm. Tevens is het ook altijd mogelijk om voor woningen waar u interesse in hebt meer informatie op te vragen.

KLIK HIER VOOR DE HUURWONINGEN
Onze huurwoning
De huurwoningen van Brugmans Makelaardij
Onze huizen in Landgraaf
KLIK HIER VOOR DE HUIZEN IN LANDGRAAF

Onze huizen in Landgraaf

Vindt hier uw koopwoning in Landgraaf

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Nederlands Limburg. De gemeente telt 37.066 inwoners en heeft een oppervlakte van 24,68 km². Landgraaf is gelegen in de Oostelijke Mijnstreek en de gemeente Landgraaf neemt deel aan het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

KLIK HIER VOOR ONZE KOOPHUIZEN

Onze huizen in Heerlen

Vind hier uw koophuis in Heerlen

Heerlen is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Op 31 januari 2022 had Heerlen 86.874 inwoners. Heerlen is daarmee de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek, en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen. De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug.

KLIK HIER VOOR ONZE KOOPHUIZEN
Onze huizen in Heerlen
KLIK HIER VOOR DE HUIZEN IN HEERLEN
Onze huizen in Kerkrade
Onze woningen in Kerkrade

Onze huizen in Kerkrade

Vindt hier uw koopwoning in Kekrrade

Kerkrade is een Nederlandse gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in Zuid-Limburg. Aangrenzende gemeentes zijn onder andere Heerlen en Landgraaf en de Duitse gemeentes Herzogenrath en Aken. Kerkrade maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband plusregio Parkstad Limburg.

KLIK HIER VOOR ONZE KOOPHUIZEN

 

WAAROM ZOU IK EEN MAKELAAR INSCHAKELEN VOOR VERKOOP?

De markt is (in veel prijsklassen) gunstig. Je ziet dat huizen in je omgeving snel verkocht worden. Je hebt veel contacten op social media en maakt zelf ook mooie foto’s. Kun je dan niet gewoon zelf je woning verkopen? Wat is nu eigenlijk het voordeel van een makelaar?

Hieronder tien redenen om een makelaar in te schakelen.

Een makelaar:

1: is kundig en ervaren
Een makelaar heet niet voor niets ‘makelaar’: hij/zij is geschoold en opgeleid om huizen te verkopen. Een makelaar doet dit de hele week. Niet alleen heeft een makelaar daardoor een goed beeld van de markt qua prijzen, maar ook zicht op de doelgroepen, hoe deze zoeken en waar deze te bereiken zijn.

2: denkt vanuit de koper
Een makelaar is erop getraind om een woning te verkopen, zonder de emotionele binding die je zelf hebt. Een makelaar promoot dat wat de koper belangrijk en mooi vindt, en niet wat de verkoper zelf belangrijk zou vinden aan een woning. Als eigenaar ben je niet altijd de beste verkoper, ook al weet je alles van de woning.

3: bereikt zo veel mogelijk potentiële kopers voor een optimale opbrengst. Een makelaar heeft optimale tools ter beschikking om een woning te promoten op veel grotere en bredere schaal dan je dit zelf zou kunnen. Je bereik is zo vele malen groter. Is dat nodig? Eén koper is toch genoeg? Dat klopt, maar voor de beste opbrengst bereik je graag zo veel mogelijk potentiële kopers. Dit werkt gunstig op de opbrengst van de woning.

4: presenteert je woning optimaal
Een makelaar kan je goed adviseren hoe je de woning het best presenteert. Kopers en zoekers vertellen de makelaar dagelijks wat zij belangrijk vinden aan een woning. Ook weet de makelaar hoe een woning het beste overkomt op foto en film.

5: heeft een groot netwerk
Makelaars hebben een bestand van zoekers en ontmoeten dagelijks kopers. De kijker bij huis A kan de koper van huis B worden door een tip van de makelaar. Het woord makelaar betekent niet voor niets “iemand die koper en verkoper bij elkaar brengt”.

6: ‘werkt’ voor jou
Een makelaar kan zes dagen per week bezichtigingen inplannen, en hoeft hier geen vrij voor te vragen!

7: helpt kopers naar de volgende fase
Een makelaar maakt de kijker niet alleen enthousiast voor de woning, maar adviseert de kijker ook over het traject dat volgt. Voor veel kopers is dit nieuw en onduidelijk. De makelaar helpt de koper dan naar de volgende fase.

8: geeft je ook juridisch advies
Een makelaar adviseert uiteraard de verkoper ook, wat is van belang op juridisch gebied om in de koopakte op te nemen? Zijn er zaken wat betreft de woning die eerst uitgezocht dienen te worden of geregeld?

9: beschermt jou als verkoper
De tools van de makelaar beschermen ook de verkoper. Zo is er een meetrapport van de woning volgens de meetinstructie, zodat de verkoper niet aangesproken kan worden op verkeerde maten. Zo is er de bouwkundige keuring en Woonhuisgarantie, zodat de verkoper minder kans heeft op aansprakelijkheidsstelling bij een verborgen gebrek. Alle stukken die van belang zijn om koper te informeren worden verzameld en aan koper overhandigd.

10: die enthousiast is krijgt samen met de koper meer voor elkaar!

Want samen bereik je meer!

Denk jij na over de verkoop van je huis? En twijfel je nog of je hierbij een makelaar wilt inschakelen? Wij beantwoorden graag je vragen.
Maak een vrijblijvende afspraak en wij nemen je mee in het verkoopproces.

Bij ons betaal je slechts € 1.500 voor de verkoop van je woning.