Fiat 500 Verzekering

Fiat 500 Verzekering

Ook voor Fiat & Abarth fans en Nuova Fiat 500
Speciale Fiat 500 autoverzekering www.fiat500polis.nl

“La dolce vita”

De Fiat 500 Verzekering

Via onze website kun je direct een premieberekening doen voor je Fiat 500. Er is dus een speciale Fiat 500 autoverzekering. Elke Fiat 500 bij FIAT 500 POLIS® is namelijk goed verzekerd. Het enige wat je moet doen, is de juiste dekking kiezen.

WA verzekering
De verzekering die iedere autobezitter moet hebben. Best logisch, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de WA-verzekering vergoeden wij de schade die je anderen toebrengt. Denk hierbij aan het raken van de bumper van jouw voorligger of die fietser die je net over het hoofd zag. De schade aan jouw eigen auto is dan niet verzekerd.

Beperkt Casco verzekering
Met de Beperkt Casco verzekering ben je volledig verzekerd voor schade door diefstal, brand, storm en botsingen met dieren. En is er een steentje op jouw ruit gekomen? Da’s geen probleem, want ruitschade is meeverzekerd.

Beperkt Casco EXTRA verzekering
Onze Beperkt Casco EXTRA verzekering gaat een stapje verder. Want naast de eerder genoemde schades is jouw auto ook verzekerd bij een aanrijding. Wij betalen dan 50% van de kosten. Of het jouw eigen schuld was, maakt niet uit.

Allrisk verzekering
Op en top verzekerd zijn? Dan is onze Allrisk verzekering de dekking die je zoekt. Alle schade aan jouw Fiat is hiermee verzekerd.

Nog meer dekkingen voor jouw Fiat
Er zijn nog meer dekkingen die je kunt afsluiten bij een Autoverzekering voor uw Fiat:

Schadeverzekering Inzittenden. Het is een nare ervaring: iemand in jouw auto raakt gewond bij een ongeluk. In dat geval zijn alle passagiers met de Schadeverzekering Inzittenden verzekerd

Pechhulp. Een lekke band, de verkeerde brandstof in de tank of een verloren sleutel. Met de Pechhulp dekking is er geen paniek, want wij komen je snel helpen. Je kunt kiezen of je alleen Pechhulp in Nederland wilt of in heel Europa

Deze modellen verzekeren we
Fiat is een Italiaans automerk en staat voor Fabbrica Italiana Automobili Torino. Met de oprichting in 1899 door Giovanni Agnelli is het één van de oudste automerken ter wereld. Van de eerste wagen (de Fiat 3 ½ CV) werden er 24 stuks geproduceerd. Tegenwoordig is Fiat vooral bekend als fijne en betrouwbare familiewagen. Zo is dit merk al 9 keer verkozen tot Auto van het Jaar. Een flinke prestatie! Bij ons verzekeren we de volgende Fiat-modellen:
Fiat 124, Fiat 500, Fiat 500 ABART, Fiat 500L, Fiat 500X, Abarth 595, Fiat Abarth 50, Fiat Barchetta, Fiat Brava, Fiat Bravo, Fiat Cinquecento, Fiat Coupé, Fiat Croma, Fiat Doblò, Fiat Duca, Fiat Punt, Fiat Idea, Fiat Marea, Fiat Multipla, Fiat Palio, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Qubo, Fiat Sedici, Fiat Seicento, Fiat Stilo, Fiat Tipo, Fiat Ulysse

Jouw Fiat verzekeren bij FIAT 500 POLIS®?
Een goede autoverzekering is voor iedere automobilist onmisbaar. Met onze Fiat verzekering heb je:
Een lage premie
Een ruime dekking
Voorwaarden in duidelijke en begrijpelijke taal

Doen we samen extra voorzichtig en voorkomen we schade? Dan blijft er geld over in de schadepot. Dat geven we weer terug aan onze klanten: door een unieke premieverlaging. Wel zo eerlijk.

Ben je enthousiast? Bereken dan meteen wat een FIAT 500 POLIS® voor jouw Fiat bij FIAT 500 POLIS® kost.

“La dolce vita”