Vrachtauto afbeelding

Vrachtauto

Vrachtauto

Verzekering

Voor bijna elke vrachtauto hebben wij de mogelijkheid voor een Vrachtautovoordeelpolis. U kunt de premie direct online berekenen en de Vrachtautovoordeelpolis meteen aanvragen. Binnen 2 minuten weet u hoeveel u kunt besparen op uw huidige premie.

Hoe kunnen wij deze voordelige verzekering aanbieden?

Wij vergelijken de premie van meer dan 40 verzekeraars. Het premie verschil is enorm dus overtuig uzelf en doe de vrachtautovoordeelscan. Het premie verschil kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Speciaal voor bestuurders met weinig schade vrije jaren en bedrijven die een nieuwe vrachtauto zonder korting moeten verzekeren hebben wij al een afkoop No/Claim vanaf 1 vrachtauto.

Doe de Vrachtautovoordeelscan

Via onze vrachtautovoordeelscan kunt u de premie berekenen voor de Vrachtautovoordeelpolis. Deze premie is ook zonder schadevrije jaren een van de voordeligste vrachtautoverzekeringen van Nederland. De vrachtautovoordeelscan kunt u 24 uur per dag doen en het afsluiten is heel overzichtelijk en eenvoudig.

Wa – Vrachtautovoordeelpolis

De Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering is een verplicht gedeelte van de autoverzekering. Deze verzekering dekt u voor schade die u met uw auto aan anderen toebrengt.

Brand/diefstal Vrachtautovoordeelpolis

Deze Wettelijke aansprakelijkheid kunt u uitbreiden zodat uw auto ook tegen diefstal, ruitbreuk en storm- en hagelschade is verzekerd.

Volledige (casco) Vrachtautovoordeelpolis

Kiest u voor alle dekkingen, dan bent u ‘all-risk’ verzekerd. Ook de schade aan uw eigen vrachtauto is nu mee verzekerd.

Met de Vrachtautovoordeelpolis de vrachtautoverzekering van Brugmans heeft u altijd een goede en voordelige verzekering voor uw vrachtauto. Premie vanaf € 25,= per maand.