SPECIAAL VOOR BEZITTERS VAN EXCLUSIEVE AUTO’S Speciaal voor bezitters van exclusieve auto’s hebben wij een verzekering op maat ontwikkeld, namelijk Dreamcar XL. Heeft u een auto met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 en met een minimale aanschafwaarde van € 25.000? Dan is onze Dreamcar XL autoverzekering een uitstekende verzekering voor u. Dit geldt ook voor jonggebruikte auto’s tot 10 jaar oud. U bent de trotse eigenaar van een mooie auto. Die wilt u uiteraard goed verzekeren tegen onder andere schade. Met onze Dreamcar XL autoverzekering bent u er zeker van dat bij schade de waarde vergoed wordt die uw auto verdient. Wij vergoeden namelijk standaard maar liefst 36 maanden de originele aankoopwaarde van uw auto. Voor auto’s tot een cataloguswaarde van € 300.000 is zelfs een uitbreiding mogelijk naar 60 maanden. Onze maatwerk exclusieve auto verzekeringen bieden wij aan voor de volgende merken: Top 10 exclusieve automerken Porsche Verzekering Mercedes Benz Verzekering BMW Verzekering Tesla Verzekering Lotus Verzekering Maserati Verzekering Aston Martin Verzekering Bentley Verzekering Bugatti Verzekering Ferrari Verzekering Abarth Verzekering Vraag snel online een offerte op maat aan! KLIK HIER DREAMCAR XL VERZEKERING DE VERZEKERING SPECIAAL VOOR BEZITTERS VAN EXCLUSIEVE AUTO’S U BENT DE TROTSE EIGENAAR VAN EEN MOOIE AUTO Uw luxe auto verdient een Premium verzekering Uw luxe auto verdient een Premium verzekering 36 maanden nieuwwaarde 36 maanden aanschafwaarde Uitbreiding mogelijk 60 maanden Geen eigen risico bij totaalverlies onbeperkt kilometrage mogelijk Dreamcar XL WA Casco Hulpverlening na ongeval Diefstal of total loss Reparatie Schade door brand en natuur Ruitschade Inbraak Schade aan eigen auto Uw klassieke auto verdient een Premiumverzekering Young one’s Klassiekers van 10 tot 20 jaar oud Classic one’s Klassiekers van 20 tot 30 jaar oud Veterans Klassiekers van 30 jaar of ouder WAT IS ER GEDEKT? Onderdelen in restauratie, ook bij derden Als u met uw klassieker schade toebrengt aan één van uw andere auto’s Dekking tijdens puzzelritten, clubevenementen en shows, ook in het buitenland Verzekeren op vaste taxatie Uw elektrische auto verdient een Premiumverzekering Het begon bij de hybrides, toen kwamen de plug-in hybrides en nu zijn zelfs de volledig elektrische auto’s niet meer uit het autolandschap weg te denken. Zeg je elektrische auto, zeg je Tesla, maar ondertussen heeft bijna elke autofabrikant al een elektrische auto in het gamma zitten. En dat zien we terug in de autoverkopen, halverwege 2021 zijn er voor het eerst meer elektrische auto’s verkocht dan benzineauto’s. Pechhulp en laadpaal meeverzekerd Bijtellingsbeschermer

Lotus verzekering top 10

“De LOTUS autoverzekering ”
De beste en goedkoopste LOTUS verzekering

“De LOTUS autoverzekering ”

beste en voordeligste LOTUS polis

Laat ons uw autoverzekering vergelijken voor de beste en voordeligste LOTUS polis. Brugmans Verzekeringen, is de specialist in verzekeringen voor exclusieve auto’s zoals uw LOTUS. U vult de gegevens van uw LOTUS in en u krijgt een overzicht met de beste LOTUS premies voor uw exclusieve auto. De beste en goedkoopste LOTUS verzekering ziet u bovenaan in de online offerte staan.

BEREKEN SNEL UW PREMIE

LOTUS autoverzekering

gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Uw LOTUS verzekering vergelijken was nog nooit eenvoudig en super snel geregeld. Het enige wat u hoeft te doen zijn een aantal vragen beantwoorden, zoals uw kenteken, geboortedatum, postcode, aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers dat u rijdt.

LOTUS verzekeringen

Brugmans Verzekeringen is al jaren de specialist in exclusieve auto verzekeringen Naast gegarandeerd de goedkoopste van Nederland bieden ook de beste voorwaarden.

LOTUS autoverzekering
LOTUS autoverzekering vergelijken
Peperdure LOTUS verzekeren
Taxatie van uw LOTUS? U kunt bij ons ook terecht voor taxatie van uw LOTUS, de LOTUS-taxateur helpt u graag verder.

Peperdure LOTUS verzekeren

Wordt uw LOTUS dan toch gestolen of rijdt u uw LOTUS total loss?

Uw peperdure LOTUS goed en snel verzekeren? Dan is de speciale LOTUS Dreamcar Premium XL Casco Polis de autoverzekering voor u. Sluit hem vandaag nog af.

Wordt uw LOTUS dan toch gestolen of rijdt u uw LOTUS total loss?

Geen zorgen, onze specialisten staan voor u klaar, wij zoeken samen naar een geschikte LOTUS schade hersteller bij u in de buurt. Wordt uw LOTUS gestolen dan vergoedt de verzekeraar de dagwaarde of taxatiewaarde zoals die in de polis is genoteerd.