Onze koophuizen afbeelding

Onze koophuizen

Karel Doormanstraat Landgraaf
VERKOCHT Karel Doormanstraat Landgraaf

Karel Doormanstraat Landgraaf

Verkocht binnen 3 weken

Omschrijving

Centraal gelegen hoekwoning met ruime garage in de geliefde wijk Ubach over Worms met grote aanbouw, kelder, zolder, berging en diepe tuin met achterom uitgang. De woning is voorzien van zonnepanelen. De woning ligt aan de Karel Doormanstraat 2 te Landgraaf.

VERKOCHT

 

Te koop Europarcs Brunssheim

Vakantiewoning in Limburg

Dit type Boekhorst-Linde, uitgevoerd in duurzaam hout met koperen goten en dakafvoeren, heeft een warme natuurlijke uitstraling en is zeer goed voor de verhuur i.v.m. thema inrichting het Landgoed Brunssheim is een heuvelachtig vakantiepark direct aan de Brunssummerheide gelegen, met een heerlijke recreatievijver, speeltoestellen voor de kinderen en alle vrijstaande recreatie-objecten liggen op royale kavels en hebben door de hoogteverschillen op het park, veelal vrij uitzicht!

VERKOCHT
Te koop Europarcs Brunssheim
Akerstraat 153 6445 CP BRUNSSUM
Caumerbeeklaan te Heerlen
Caumerbeeklaan te Heerlen

Caumerbeeklaan te Heerlen

Verkocht binnen 1 week

Voortuin. Overdekte entree met toegang tot de royale ontvangsthal. Toiletruimte. De woonkamer  is voorzien van parket vloerafwerking. De separate is voorzien van een eenvoudige keukeninstallatie. Omsloten tuin met betegelde terrassen en uitzicht op een groene en boomrijke omgeving. Naast het woonhuis gelegen betegelde oprit en ruime garage.

VERKOCHT

Navolaan 48 te Heerlen

Binnen 5 weken verkocht

Gelegen in Heerlen ligt deze bijzondere eengezinswoning aan de Navolaan. De woning heeft een woonoppervlakte van 89 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 150 m2. De woning is gebouwd in 1962, is goed onderhouden en heeft een energielabel E.

Stijlvol wonen in Heerlen. Dat kan goed in deze buurt. Navolaan 48 is gelegen in de buurt Vrieheide. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

VERKOCHT
Navolaan 48 te Heerlen
Navolaan 48 te Heerlen